'Welbevinden en betrokkenheid'
Ontdekkend leren!
Natuurlijk spelen!
'Leren met elkaar'
'op onderzoek...'
'Leren van elkaar'

 

De volgende OUD PAPIER AKTIE is op:
Maandag 30 mei

Rooster oud papier halen; graag vanaf 17.30 uur aan de weg zetten.

Planning oud papier 2021-2022

Maandag 30 mei
Maandag 27 juni

 

EGELTJE gevonden

“Oh kom eens kijken”, riepen kinderen enthousiast.

Er werd een egeltje gevonden in de bosjes op het schoolplein. Het egeltje werd zorgvuldig door een medewerker van de dierenambulance meegenomen.

LEERLINGENRAAD

Onze school heeft een leerlingenraad. In een leerlingenraad zitten enthousiaste leerlingen van alle leerjaren die aan het begin van ieder schooljaar zijn gekozen. Samen zetten zij zich in om het alle leerlingen naar de zin te maken op school.

Deelnemen aan een leerlingenraad is leerzaam. De leerlingenraad is er om mee te denken, praten, overleggen, beslissen over wat er op school en in de klas gebeurt. Hun stem wordt gehoord!

De leerlingenraad is vorig jaar met een aantal zaken druk geweest. De leerlingen hebben ervoor gezorgd dat er prachtige stickers op de deuren van de kindertoiletten zijn geplakt. Ook werd er een actie gehouden voor de voedselbank.

Dit schooljaar denkt de leerlingenraad mee over de inrichting van het schoolplein, over het dorpshuis, organiseren we een tosti week op school voor alle leerlingen en willen we een actie houden voor de CliniClowns.

 

Ga terug naar de vorige pagina